POVABILO K SODELOVANJU

SLAVNOSTNA AKADEMIJA IN MEDNARODNA KONFERENCA INŽENIRJEV STROJNIŠTVA

Cankarjev dom, Ljubljana, Slovenija
29. in 30. November 2011

Spoštovani,

Zveza strojnih inženirjev Slovenije bo 29. In 30. Novembra 2011 organizirala slavnostno akademijo in mednarodno konferenco inženirjev strojništva, na kateri bodo predstavljeni dosežki slovenskega inženirstva in razvojno-raziskovalne dejavnosti v strojništvu, ključni nosilci znanja doma in v tujini ter naša najpomembnejša podjetja na tem področju.

Zveza strojnih inženirjev Slovenije je dvodnevno prireditev pripravila, da bi povečala prepoznavnost inženirstva in opozorila na njegovo vlogo v gospodarskem razvoju Slovenije. Posebna pozornost bo pri tem namenjena razvoju in uvajanju sodobnih tehnologij, najpomembnejšim akterjem in največjim dosežkom na področju pa se bomo poklonili tudi s podelitvijo nagrad predstavnikom najuspešnejših podjetij in nagrad za življenjsko delo.

Slavnostna akademija in mednarodna konferenca inženirjev strojništva, na kateri bo prikazan razvoj strojništva in se bo strojništvo v širšem slovenskem prostoru promoviralo z najvidnejšimi predstavniki podjetij. Bo tudi pomemben kulturni dogodek.

S pripravo slavnostne akademije z zbornikom in mednarodne konference inženirjev strojništva so povezani tudi določeni stroški, zato Vas vljudno prosimo za prispevek, ki bo nedvomno še povečal prepoznavnost in utrdil ugled vašega podjetja in inženirske stroke v Sloveniji.

Povabilu k sodelovanju prilagamo ponudbo z opisom ugodnosti, ki ste jih lahko deležni kot pokrovitelj, in upamo, da se boste na naše povabilo pozitivno odzvali.

V želji po uspešnem sodelovanju vas lepo pozdravljamo.

S spoštovanjem,

Prof. dr. Iztok Golobič
Predsednik
Zveza strojnih inženirjev Slovenije