Pridruži se!

Brezplačni izvod Svet strojništva direktno v vaš nabiralnik! Prijavi se spodaj:

Z izbiro potrjujem, da me lahko ZSIS - Zveza strojnih inženirejv Slovenije obvešča na sledeč način: Epoštna sporočila o dogodkih, publikacijah in novicah s sveta strojne stroke ... Prav tako potrjujem, da sem seznanjen z varstvom osebnih podatkov po ZVOP-1 ter ZEKom-1.

Pred vami je revija Svet strojništva v popolnoma novi preobleki in upamo, da vam bo prirasla k srcu. Poleg tiskane bo tudi spletna verzija na naslovu Tekoča številka. Združevala naj bi zrelo preudarnost in mladostno zagnanost slovenskega prostora. Predstavljala naj bi dosežke in naboj strojništva v vsej mavrični paleti odtenkov – od študenta do inženirja, raziskovalca/profesorja, od iskalca do ponudnika zaposlitve, od prvih korakov do spominov – s skupnim imenovalcem svet strojniŠtva.

Večji vpliv inženirstva in s tem strojništva v družbi, učinkovitejše ustvarjanje pogojev življenja in rasti zadovoljnega sožitja generacije otrok, mož in dedkov temelji na prenosu izkušenj in znanja, vseživljenjskega izobraževanja in tudi timskega dela, odrekanja in osebnostne rasti ob delu v strokovnih društvih in združenjih.

Svet strojništva prinaša koristne informacije za vse, ki se poklicno ali ljubiteljsko srečujejo s tehniko in tehnologijo, ki jih privlači moč inženirstva, je gradivo za vse, ki uresničujejo sanje doseči nemogoče, tako na področju bio-, info- in nanotehnologij ter ekoprocesnoenergijskih tehnologij v luči vse bolj dovzetne družbene odgovornosti za odgovorni trajnostni razvoj.

Št. bralcev

9.000

Št. ogledov

50.000

Št. številk / leto

6

Znanstveni prispevki

50