GRADIVA ZA SEKCIJE POSTERJEV

word-icon-25x25 Vabilo
ppt-icon-25x25 Predloga posterja
pdf_icon-25x25 Navodila za pripravo posterja

Spoštovani,

Podobno kot lansko leto vas tudi letos vabimo na slavnostni dogodek, četrto Akademijo strojništva z mednarodno konferenco strojnih inženirjev 2017, ki bo 26. oktobra 2017 v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma. Vabimo vas, da svoje dosežke na dogodku predstavite v obliki posterjev.
 

Glavni namen dogodka je poudariti pomen razvoja vrhunskega inženirskega kadra, prikazati vlogo inženirjev in njihove dosežke na Slovenskih tleh kot plod sodelovanja znanosti in industrije.

Zelo bi bili veseli vaše aktivne vključitve, saj skupaj zmoremo več – kot je prikazal košarkarski dosežek, znamo biti tudi skupaj ponosni na naše dosežke. In prav to bi želeli prenesti tudi na področje inženirstva, zato vas vljudno prosimo za vaše sodelovanje na Poster sekciji.

Posterji bodo predstavljeni v II. preddverju Cankarjevega doma in bodo objavljeni tudi v posebni izdaji revije Svet strojništva, ki jo bodo dobili vsi obiskovalci Akademije strojništva. Revija Svet strojništva je prosto dostopna na spletu. Avtor najboljšega posterja bo tudi nagrajen.

Vljudno vabljeni, da pripravite posterje po priloženih navodilih in se predstavite na slavnostnem dogodku.

Lep pozdrav,

prof. dr. Iztok Golobič
predsednik
Zveza strojnih inženirjev Slovenije