Zveza strojnih inženirjev Slovenije

PRIJAVNICA ZA BREZPLAČNO UDELEŽBO

PrijavnicaV kolikor bi raje izpolnili
PDF prijavnico lahko to storite tu>>

Plin in plinske tehnologije 2018 - Mednarodna konferenca

Grand hotel Union, Ljubljana, Slovenija, 13. september 2018

Koristne vsebine in obvestila o dogodkih pošiljamo enkrat do dvakrat mesečno, nanašajo pa se na nove dogodke, Akademijo strojništva, Konferenco Plin, zapise, priročnike, vodiče, webinarje, druge seminarje in druge koristne vsebine s področja strojništva. S klikom na gumb Pošlji potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki in dovoljujem, da Zveza strojnih inženirjev Slovenije trajno hrani in obdeluje moje osebne podatke za namene (natančneje opisane tukaj) ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti na spletnih straneh ZSIS in mojih zanimanj z namenom zagotavljanja personaliziranih vsebin in ponudb.

Organizator omogoča 30 brezplačnih udeležb na konferenci do izpolnitve vseh razpoložljivih mest in sicer je ta mogoča:
  - za vse ostale zaposlene v podjetjih, ki so izvedla prijavo s plačilom kotizacije za vsaj dva (2) udeleženca,
  - za zaposlene v podjetjih, ki so člani GIZ DZP in so izvedla prijavo s plačilom kotizacije za vsaj enega (1) udeleženca,
  - za študente,
  - za zaposlene na ministrstvih in organih v sestavi ministrstev.

Prijava za brezplačno udeležbo se izvede preko spletnega obrazca. Brezplačna prijava velja ob povratni potrditvi organizatorja do izpolnitve vseh razpoložljivih mest.