Zveza strojnih inženirjev Slovenije

PRIJAVNICA

PrijavnicaV kolikor bi raje izpolnili
PDF prijavnico lahko to storite tu>>

Plin in plinske tehnologije 2018 - Mednarodna konferenca

Grand hotel Union, Ljubljana, Slovenija, 13. september 2018

Koristne vsebine in obvestila o dogodkih pošiljamo enkrat do dvakrat mesečno, nanašajo pa se na nove dogodke, Akademijo strojništva, Konferenco Plin, zapise, priročnike, vodiče, webinarje, druge seminarje in druge koristne vsebine s področja strojništva. S klikom na gumb Pošlji potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki in dovoljujem, da Zveza strojnih inženirjev Slovenije trajno hrani in obdeluje moje osebne podatke za namene (natančneje opisane tukaj) ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti na spletnih straneh ZSIS in mojih zanimanj z namenom zagotavljanja personaliziranih vsebin in ponudb.

Kotizacija vključuje: Udeležbo na konferenci, gradiva, pogostitve med odmori, ogled opreme razstavljavcev, možnost uporabe posebne dvorane za B2B sestanke.
»DDV ni vključen v ceno.«

Prosimo, da vrednost izbranega paketa nakažete v 7 dneh po prijavi oz., najkasneje do 11. septembra 2018 na transakcijski račun
na račun Zveze strojnih inženirjev Slovenije na TRR: SI56 0201 7001 8454 261, odprt pri NLB d.d.
Po vknjižbi prijave in plačilu izbranega paketa Vam bo izstavljen račun.